Diumenge, 23 De Setembre De 2018

Ajuntament de Tornabous

Pl. de la Vila, 1, Tornabous - 25331
Telèfon: 973 570 233 Fax: 973 570 630

Línia oberta

DONA


FotoInformació i assessorament personalitzat a la dona:

Informació i assessorament personalitzat sobre temes d’interès específic de la dona, recursos existents –publicacions, sessions informatives, tallers, conferències, premis i ajuts, etc.-, i accions del Pla d’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya per a la igualtat d’oportunitats per a les dones, que té com a principals àrees d’actuació: salut, treball, habitatge, economia, aspectes jurídics i suport a l’associacionisme.

Institut Català de la Dona (ICD)
Tel. 93-495.16.00
www.gencat.net/icdona

Departament de Benestar i Família
Tel. 900.300.500
www.gencat.net/benestar

Oficina d’Informació de l’Institut Català de la Dona a Lleida:
Tel. 973. 70. 36. 00
Av. del Segre, 5
25007 – Lleida

Atenció a les dones en situació de violència:

Informació, assessorament o atenció en tots els aspectes relacionats amb la violència de gènere. Línia d’atenció a les dones en situació de violència, que t’informa sobre recursos existents a Catalunya en aquest tema, cases d’acolliment i habitatges temporals pensats per facilitar la integració sociolaboral a dones maltractades –amb atenció psicològica, assessorament jurídic, convivència, allotjament, etc.-; unitat d’atenció a la víctima –violència domèstica- del cos de Mossos d’Esquadra.

Línia d’atenció a les dones en situació de violència: 900.900.120
Telèfon d’Atenció a la Víctima: 900.121.884

 

www.donamed.org

Donamed.org és la plataforma virtual del projecte Don@euromediterrània, una iniciativa pilot promoguda per l'Institut Català de la Dona en el marc del IV Programa d'acció comunitària a mig termini de la Direcció General d'Ocupació i Afers Socials de la Comissió Europea per a la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

L'objectiu d'aquest projecte és oferir un espai referent de visibilització i difusió d'experiències significatives sobre bones pràctiques en igualtat d'oportunitats, que al mateix temps generi i promogui un major intercanvi d'idees i d'informació sobre aquesta temàtica.


Mapa Web